Guttekoret på NRK Super

I påsken ble Guttekoret sendt på NRK Super og nå kan alle episodene sees på NRK nett-tv.

“Guttekoret” er en dokumentarserie om et guttekor fra Lillehammer, som drømmer om å reise på kortur til selveste New York! 

Vennskap, samhold og sangglede er hovedingrediensene i denne gjengen. Drømmen er å møte andre barnekor, og holde konsert med dem, og ikke minst å få se den spennende storbyen. For at drømmen skal bli virkelig, vil det kreve hard jobb og samarbeid for å øve inn spennende låter og tjene nok penger til turen. 

Å holde tak i øvingene med viltre gutter mellom 6 og 12 år kan by på utfordringer, selv for en erfaren dirigent som Carol. Hun lærer dem ikke bare å synge og pugge sangtekster, men også hvor viktig det er at man støtter hverandre og jobber som et team. Det blir ikke kor av å bare synge alene. 

Guttene kommer opp med ideer for å tjene penger til turen, og gjennomfører forskjellige aktiviteter for å oppnå målet. De holder blant annet konserter, og spiller inn CD med julesanger som de må selge selv. Så er det er ikke bare sang som skal forberedes, det er også sceneshow. Gutta må derfor lære seg å danse, samtidig som de synger!  

Serien er et hjertevarmt møte med en mangfoldig guttegjeng, som viser at kor kan være for alle.

Serien kan sees her: https://tv.nrk.no/serie/guttekoret/sesong/1/episode/1/avspiller

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: